Start House - Intrare

Cu 27.500 euro treci de la apartament la casa ta moderna in doar 30 zile! Start House

Tehnologiile moderne ne fac viata din ce in ce mai usoara, incepand cu masinile care se conduc singure si pana la telefoanele de ultima generatie care incap intr-un singur buzunar, desi inglobeaza multe aparate cu diverse functii. Acum acest pas se poate face si in industria constructiilor de case. Gratie avantajelor constructiilor pe structura metalica modulara poti avea o casa finisata complet, la cheie, platind o suma ce se situeaza sub pretul unui apartament!Tehnologia si inovatiile in domeniul constructiilor fac fezabil un astfel de proiect, constructiile pe structura metalica devenind un concept tot mai abordat de catre cei care isi doresc o casa noua.

O casa ieftina, gata in doar 30 de zile

Cati dintre noi nu viseaza sa se mute din garsoniera sau apartamentul de bloc intr-o casa moderna cu o curte invaluita in liniste? Pe aceasta idee am conceput si avem placerea de a va prezenta casa Start House – o locuinta moderna, pe structura metalica, ideala atat pentru tinerii aflati la inceput de drum, cat si pentru cei ce s-au saturat de traiul in apartamentele de bloc sau pentru cei ce nu indrazneau sa viseze la o casa proprie, crezand ca ii va costa o avere.

Start House - Plan

Casa are un design inteligent care valorifica la maximum spatiul de 53 metri patrati, in care ai tot ce te-ai astepta de la o casa moderna. La interior, casa este compusa dintr-un dormitor de 13,3 mp, o baie de 5,55 mp si un open space de aproximativ 34 mp, format din bucatarie, loc de luat masa si living.Acestora li se adauga o spatioasa terasa exterioara, de 31 mp, construita din beton si dotata cu o pergola din lemn. Fiind amplasata chiar in fata livingului, in sezonul cald, terasa devine o extensie fireasca a interiorului, prin simpla deschidere a ferestrelor mari din sticla.

 

Detalii despre structura casei Start House

Proiectul Start House reflecta o legatura eleganta intre metal, lemn, piatra naturala si natura. Structura metalica ne permite sa construim o locuinta aerisita, cu geamuri mari, care creeaza senzatia ca natura iti paseste in casa! Peretii casei pe structura metalica modulara pot arata la fel ca si cei ai unei case din caramida si beton, dar componenta peretelui difera, reusind totusi sa pastreze un coeficient termic scazut si o durabilitate foarte mare. Start House - IntrareAstfel gips-cartonul, profilele de aluminiu CW/UW, vata minerala, bariera contra vaporilor, OSB, polistirenul expandat, adezivul masa spaclu, plasa de fibra de sticla si tencuiala decorativa se succed de la interior la exterior. Un alt aspect inedit al proiectelor de case clasa smART este inlocuirea acoperisului standard cu un acoperis tip terasa ce reduce costurile si care, optional, poate fi folosit in calitate de terasa verde, situata la inaltime, de pe care poti admira imprejurimile. De altfel, jgheaburile sunt integrate in interiorul peretilor, fapt ce-i confera casei Start House un design minimalist, aerisit si placut.

O casa rezistenta la cutremur

Chiar daca toate aceste aspecte ce diferentiaza casele clasa smART iti lasa impresia unui cost ridicat, in realitate contribuie la diminuarea cheltuielilor, ajungandu-se de multe ori la un cost mai mic decat pretul pietei!Gratie structurii metalice si a materialelor folosite greutatea acestei case este cu 80% mai mica decat cea a caselor construite in sistem clasic. De aceea supradimensionarea elementelor structurale nu este necesara, ca in cazul structurilor clasice. Astfel, costurile structurii fiind reduse, iar rezistenta la cutremure si la crapaturi fiind sporita.

Start House - Fatada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peretii unei case pe structura metalice se ridica mult mai repede, chiar si pe timp de iarna, fapt ce scurteaza numarul de munca al echipei de constructii ducand, implicit, la alte economii. Rezistenta constructiei este data de structura cadru din otel indoit la rece, parte care se monteaza in mai putin de o zi, urmand montarea peretilor, instalatiilor termice, electrice, sanitare si finisajele finale pana la cheie.

V-am spus ca baile sunt complet finisate, mobilate si utilate?

 Zilele petrecute in apartamentul din bloc pot fi transformate in minunate momente petrecute in casa ta mult visata, in care te poti relaxa linistit si poti savura toate avantajele vietii la casa, pentru un pret egal cu cel al unui apartament. Si toate acestea in doar 30 de zile. Practic, in timpul unui concediu prelungit, in confortul curtii proprii.In pretul de 27.500 euro casa se da la cheie cu baia utilata si mobilata, tot ce iti mai trebuie este un concediu de o luna si un teren proprietate personala.

 

Va invitam sa aruncati o privire asupra imaginilor fotorealistice!

 

Puteti sa ne gasiti la birou pe Str. Razboieni Nr. 85, Oradea sa va cunoastem preferintele. Pentru programari si detalii contactati-ne telefonic 0773-751.610 sau prin email: 3dsmartset@gmail.com

www.facebook.com/3dsmartset

1 Comment

  • Ora Exacta

    Buna pagina. Super continut, la fel si design. Intr-un cuvant, aveti un site cu care va puteti mandri!

  • Scrie un comentariu.

    Your email address will not be published. Required fields are marked *