De ce sa construiesti cu 3D smART set

     3D SMART SET este o firma de proiectare infiintata de un colectiv cu experienta in domeniul arhitecturii , al rezistentei si al topografiei avand ca si obiectiv principal nu doar proiectarea si construirea unor case smART, dar si a unui nou stil de viata.

     3D SMART SET se integreaza in grupul firmelor din Romania care indrazneste sa schimbe mentalitatea romanilor si incearca sa promoveze arhitectura moderna demna de secolul XXI si un "alt" sistem constructiv care dupa multe studii si analize prezinta o serie larga si clara de avantaje si pentru beneficiar si pentru constructor si pentru proiectant. Prin proiectele noastre, incercam sa schimbam mentalitatea si viziunea oamenilor din clasic in modern. Simplitatea, functionalitatea si designul arhitectural este mai curat si ofera un plus de transparenta, personalitate, iluminare naturala, un nou stil de viata.

     3D smART set ofera un pachet de servicii complet, de la faza de proiectare pentru obtinerea autorizatiei de construire, executie, consultanta pana la inscrierea constructiei in cartea funciara. Oferim servicii de consultanta si proiectare pe arhitectura, design interior/exterior, rezistenta, topografie, instalatii termice , electrice si sanitare.
     3D smART set este in primul rand arta si apoi stiinta de a proiecta cladiri ce respecta reguli precise dictate de legislatie, norme si stasuri. Prin Arhitectura se incearca corelarea functionalitatii, rezistentei si esteticului. Prin armonizarea obiectului de arhitectura cu mediul natural putem spune ca tindem catre arhitectura ecologica, moderna, o ramura tot mai promovata si explorata in ultimii ani.

Ce inseamna o constructie clasa  smART?

     De cand am pus in aplicare ideea si conceptul pentru sistemul de case moderne pe strucura metalica am incercat sa gasim defecte in comparatie cu sistemele clasice precum (caramida, beton, lemn), insa nu am gasit nici un dezavantaj, chiar din contra prezinta numeroase avantaje fata de constructiile clasice de aceea va prezentam avantajele acestui tip de constructie si prin ce se diferentiaza fata de celelalte sisteme constructive.

     Avantajele constructiilor metalice:

  • timp de executie considerabil redus fata de sistemele clasice;
  • pereti perfect drepti, unghiuri de 90 de grade.
  • Coeficient termic foarte bun, pefect pentru climatul din Romania. Coeficient fonic ridicat.
  • permite deschideri mai mari cu costuri substantial reduse fata de sistemele clasice; datorita faptului ca structura metalica este prefabricata, se poate monta in anotimpurile reci fara masuri speciale;
  • datorita greutatii reduse a structurii metalice, rezulta o scadere a costurilor fundatiei;
  • existenta unei game extrem de variate de configuratii permise pentru acest tip de constructii; constructiile metalice permit o varietate larga de utilizare ca destinatie a cladirii finale ( case de locuit, case de vacanta, sedii birouri, hale, etc);
  • constructiile metalice permit extinderea constructiei cu mai multa usurinta si cu costuri mai reduse fata de sistemele clasice;

 

 Date de contact

S.C. 3D SMART SET S.R.L.
Str. Razboieni Nr. 85, Oradea
0773.751-610
3dsmartset@gmail.com
www.facebook.com/3dsmartset

 

 

 

 

PROFILE IMAGE
 
 
 
 
 
 
 
 
despre 3dsmart set