Dream House

Avem placerea de a va prezenta casa “Dream House” – o casa cu o suprafata utila de 200 mp (+50 mp terasa) dedicata oamenilor ce iubesc modernul dar nu au uitat de natura. PONT! Dimineata cand te trezesti, iti servesti cafeaua pe terasa din deck de lemn apoi pasesti usor pe terasa verde circulabila care iti face ziua mai frumoasa decat iti poti imagina.
Sa nu mai vorbim de balustrada facuta complet din sticla securizata perimetral terasei care te transporta intr-o stare de relaxare,ca intr-un colt rupt din rai(nu uita ca e terasa ta pana la urma!).
Casa “Dream House” la 125.000 euro este finisata la exterior si la interior cu baile mobilate si utilate iar compartimentarea interioara este formata din bucatarie, loc de luat masa, living, 4 bai, 3 dormitoare,camera tehnica+camara, 2 dressinguri,1 hol si o terasa verde cu deck de lemn partial acoperita. Este o casa moderna, cu o arhitectura aerisita ce imbina utilul cu placutul.

Viziunea

-Am creat spatii vitrate cu o suprafata de 120mp pentru ca ne plac si stim ca si voua. Ideea de a fi aproape de natura si mediul inconjurator atrage multe priviri.
-Am eliminat tot ce inseamna jgheaburi si burlane in ideea unei arhitecturi curate, scurgerea apelor fiind directionata prin interior.
-Casa este cu 75% mai usoara fata de o casa pe structura clasica.
-Structura pe care o folosim permite iesiri in console de pana la 4 m (fata de sistemul clasic pana la 2m) si spatii larg deschise ceea ce ne permite o libertate mai mare la proiectare.
-Folosim incalzirea prin pardoseala pentru o distributie corecta a caldurii plus confortul termic oferit. Confera o economie de energie de pâna la 40% fata de sistemele clasice, economie de spatiu si pardoseala permanent uscata ce împiedica formarea coloniilor de bacterii.

Detalii si avantaje

Livingul, bucataria, locul de luat masa si terasa au un flux circulabil deschis, iar geamurile mari vitrate te fac sa fi mai aproape de natura. Noi o numim casa Dream House. Speram sa va placa!

Detalii structurale:
* Fundatie de beton
* Structura din metal
* Pereti tip sandwich ( 30 cm grosime )
* Geamuri pvc cu 5 camere triplu strat.
* Finisajul bailor la alegere inclus in pret
* Casa este certificata energetic in categoria A+

Avantajele si beneficiile constructiilor metalice:
– timp de executie 60 zile ( la consturctiile clasice poate dura si 1 an)
– peretii perfect drepti
– spatii mari vitrate ( structura metalica permite deschideri mari )
– rezistenta sporita ( practic cea mai rezistenta structura la cutremure)

Servicii

Avand in vedere ca ne place sa facem lucrurile de la A-Z pentru a putea garanta calitatea serviciilor noastre, ne ocupam incepand de la autorizatiile necesare, de proiect în functie de preferinte, de constructia în sine pana la receptia lucrarii.

Va asteptam la birou pe strada Razboieni Nr. 85, Oradea, sa va cunoastem preferintele.
Pentru programari si detalii contactati-ne telefonic sau prin email.
Tel. 0773-751.610

E-mail. 3dsmartset@gmail.com

Like us: www.facebook.com/3dsmartset