smART House

Daca tot e sa construiesti anul acesta merita sa te folosesti de tehnologiile din domeniul constructiilor disponibile la ora actuala si de nivelul arhitectural la care sa ajuns pana in prezent.
Aici ne referim la structura metalica ce prezinta foarte multe avantaje  timp de executie redus, rezistenta sporita, coeficient termic foarte bun, etc.), pereti tip sandwich cu un coeficient termic perfect pentru climatul din Romania si o arhitectura curata, moderna ce transforma orice spatiu de locuit in placerea de a trai.
Acesta este unul din proiectele clasa smART care urmeaza a fi construit in Mures incepand cu luna Martie.

Detalii

Casa clasa smART
Suprafata Construita = 201.06 m2 din care Terasa acoperita 20.04 m2 si Copertina auto 42.26 m2
Compartimentare: living, bucatarie, camara, 3 bai, 3 dormitoare, camera tehnica(depozit), terasa acoperita si copertina auto pentru doua masini.

Amenajare

Din copertina auto se face acces direct la camera tehica pentru depozitare. Livingul este unul spatios, luminat de spatiile mari vitrate si e legat de bucatarie prin usi glisante de sticla ce se inchid in caz ca gatesti. Bucataria e luminata si spatioasa si are legatura directa cu terasa printr-o usa glisanta de sticla.
Spatiu de dormit este bine delimitat. Camerele sunt dotate cu geamuri mari pentru lumina naturala si dulapuri incastrate in perete. Holul are si el acces direct pe terasa.

Punctul forte al acestei case pe langa sistemul constructiv si compartimentarea utila este arhitectura echilibrata, ce poate fi observata din orice unghi ai privi casa.

Pana va fi construita va invitam sa aruncati o privire asupra imaginilor foto realistice si a prezentarii video.

* Casa e dotata cu incalzire in pardoseala.
* Peretii tip sandwich au in componenta vata bazaltica rezultand un coeficient termic foarte bun.

Servicii

Avand in vedere ca ne place sa facem lucrurile de la A-Z pentru a putea garanta calitatea serviciilor noastre, ne ocupam incepand de la autorizatiile necesare, de proiect în functie de preferinte, de constructia în sine pana la receptia lucrarii.

Va asteptam la birou pe strada Razboieni Nr. 85, Oradea, sa va cunoastem preferintele.
Pentru programari si detalii contactati-ne telefonic sau prin email.
Tel. 0773-751.610

E-mail. 3dsmartset@gmail.com

Like us: www.facebook.com/3dsmartset