Vision House

Proiectul ‘Vision’ ascunde in spatele fatadei impozante o curte plina cu tot ce ai nevoie pentru ati face placere sa ajungi cat mai repede acasa si sa te relaxezi pe deplin. Designul modern asigura in sine o priveliste placuta mai ales din foisorul din curte, în care poti sa te relaxezi in zilele insorite de vara! Deoarece ne place asa de mult spatiul verde, am decis sa nu renuntam la priveliste si am inlocuit peretele din living cu un geam urias care asigura o vedere impresionanta ce cuprinde curtea, foisorul si biroul gadget indiferent de vreme! 

Biroul

Da! Am spus biroul gadget, un minunat coltisor de rai care este amplasat in partea din spate a gradinii pentru a avea o priveliste si asupra casei, conceput special pentru momentele in care lucrezi si duci lipsa de inspiratie, sporindu-ti creativitatea. Intreg proiectul a inceput de la nevoia de a imbina designul unei case moderne de locuit cu dorinta de a petrece timp in spatiu verde materializandu-se intr-un loc de relaxare si distractie pe placul nostru cu foisor, gratar, birou, terasa in curte si tot ce ai nevoie pentru a putea organiza cele mai tari petreceri de vara!

Constructia

Spatiul de locuit are 212 mp in care sunt incluse 3 camere, living cu loc de luat masa si bucatarie, 2 bai, centrala termica – C.T., camara si sa nu uitam de terasa deschisa de 10 mp si 26 mp pentru biroul gadget, cu un total de 250 mp.

Constructia va fi gata in primavara anului 2015 in judetul Mures si este realizata din structura metalica modulara care permite acestui proiect sa devina realitate in doar doua luni de zile! Pe langa acest avantaj foarte important, sistemul de constructii pe structura metalica modulara ne permite sa inlocuim intreg peretele cu un geam urias care face orice masa luata in familie sa semene cu un picnic în natura.

Structura cadru este din otel indoit la rece cu o rezistenta foarte mare, facand peretii sa ramana drepti pe toata viata constructiei, rezista la cutremure de pana la 8 grade pe scara Richter. Chiar daca la noi în tara nu este cazul, e totusi bine de stiut ca locuiesti intr-o casa rezistenta la toate intemperiile.

Structura

Un alt avantaj al structurii metalice este scurgerea interioara a apei pluviale care, eliminand jgheaburile pastreaza arhitectura curata si ii accentueaza liniile si forma.

Peretii casei sunt de tip sandwich cu izolatie dubla rezultand un coeficient de transfer termic foarte mic chiar mai bun decat la peretii din caramida. Este compus din mai multe straturi, incepand de la interior cu gips-carton, profile de aluminiu CW/UW, vata minerala, bariera contra vapori, OSB, polistiren expandat, adeziv masa spaclu, plasa fibra de sticla si la exterior tencuiala decorativa care se poate modela dupa buna preferinta!

Pe langa timpul de executie redus al peretelui, nefiind nevoie de perioada de uscarea a mortarului si a centurilor de ciment, constructia mai are si avantajul de a fi foarte usoara, cu 80% mai usoara decat o constructie clasica din beton si caramida rezultand in economii semnificative si la fundatie. O alta schimbare care o aduce acest concept este acoperisul, deoarece în ziua de azi numai este practica depozitarea in pod ( podul crescand costurile nejustificabil), am mers pe o varianta moderna de acoperis terasa care, din nou aduce un cost mai scazut, dar poate fi folosita si pe post de terasa, fie cu deck de lemn sau chiar terasa cu gazon natural!

Poate va ganditi ca e costisitor sa intretii o astfel de casa. Noi am luat si acest aspect in vizor si am instalat o Statie Meteo deasupra casei care fiind programata dupa un studiu de insorire, inchide si deschide jaluzelele in functie de pozitia soarelui, porneste si opreste centrala terminca in functie de conditiile climatice, regleaza temperatura in casa rezultand o economie energetica si am instalat si incalzire in pardoseala pentru o distributie corecta a caldurii ce confera la randul ei o economie de energie de pâna la 40% fata de sistemele clasice si economie de spatiu. 

Vision House incearca sa aduca la realitate viziunile noastre asupra viitorului in constructii si imbina perfect solutiile moderne oferite de tehnologia din secolul XXI. Acest proiect pune accent pe modernism si pe o arhitectura contemporana, iar folosind sistemul de construire pe structura metalica modulara putem sa tinem si costurile acestui proiect la un nivel normal, poate chiar sub pretul constructiilor clasice!

Va invitam sa aruncati o privire asupra imaginilor fotorealistice!

Avand in vedere ca ne place sa facem lucrurile de la A-Z pentru a putea garanta calitatea serviciilor noastre, ne ocupăm începând de la autorizatiile necesare, de proiect în functie de preferinte, de constructia in sine pana la receptia lucrarii.

Servicii

Va asteptam la birou pe strada Razboieni Nr. 85, Oradea, sa va cunoastem preferintele.
Pentru programari si detalii contactati-ne telefonic sau prin email.
Tel. 0773-751.610

E-mail. 3dsmartset@gmail.com

Like us: www.facebook.com/3dsmartset