Zen House

Locuinta cu un design bazat pe un concept simplu, clasic, îmbunatatita prin intermediul metodelor moderne de constructie pe structura metalica. Suprafata construita este de 209 mp, avand 3 camere, o bucatarie + spatiu de luat masa, o baie, camara si un living generos care se continua printr-un perete de sticla spre terasa acoperita de 30 de mp.
Conceptul Zen House este primul proiect din portofoliul 3D smART set care are un acoperis tip sarpanta, ridicat la doar 10 grade pentru a ne pastra stilul modern pentru care suntem recunoscuti. Acest artificiu de design face aceasta locuinta sa adopte un stil modern, oriental, care este fix pe placul clientului.

Caracteristici

Rezistenta cladirii este mult mai buna fata de sistemul clasic constructiv, metalul fiind practic cel mai rezistent material din constructii. Alte elemente folosite ce ajuta si la design sunt eliminarea jgheaburilor exterioare, integrandule în interiorul peretelui pentru a mentine arhitectua curata si eliminarea caloriferelor folosind incalzirea in pardoseala pentru o mai buna distribuire a caldurii si un confort termic de lux.
Intretinerea acestui tip de locuinta este mult mai usoara si chiar mai ieftina, deoarece materialele folosite sunt moderne si asigura o izolatie mult mai buna, atat fonic cat si termic.

Coeficient Termic

Coeficientul termic este un factor foarte important care este de multe ori neglijat de catre beneficiar. Sistemul nostru constructiv are un coeficientul termic Lambda este de 0.169 w/m2k, fata de un perete din caramida porotherm 38 + polistiren de 10 cm, care are coeficientul Lambda de 0.269 w/m2k (cu cat este coeficientul Lambda este mai mic cu atat se pierde mai putina caldura); astfel facturile pe timp de iarna vor fi mai mici, iar vara casa se mentine racoroasa pe durata zilei.

Compozitie Pereti

Structura de rezistenta este formata din profile C/W de 14 cm latime si 1.5mm grosime, iar in compozitia peretelui intra vata bazaltica de 10 cm cu rol de izolatie, folie anticondens, doua straturi de placi de ghips carton de 1,25 cm(pentru o rezitenta portanta mai mare) si finisajele, glet si lavabil. Spre exteriorul peretelui se monteaza pe profilul metalic placa de vidiwall de 1,25 cm (noul înlocuitor al placilor OSB), peste izolatia de polistiren expandat de 10 cm si ultimul strat, de tencuiala decorativa.

Servicii

Avand in vedere ca ne place sa facem lucrurile de la A-Z pentru a putea garanta calitatea serviciilor noastre, ne ocupam incepand de la autorizatiile necesare, de proiect în functie de preferinte, de constructia în sine pana la receptia lucrarii.

Va asteptam la birou pe strada Razboieni Nr. 85, Oradea, sa va cunoastem preferintele.
Pentru programari si detalii contactati-ne telefonic sau prin email.
Tel. 0773-751.610

E-mail. 3dsmartset@gmail.com

Like us: www.facebook.com/3dsmartset