Arhitectura constituie un domeniu de sinteza intre arta, stiinta si tehnica fiind influentata de factorii economici si sociali. Tocmai de aceea 3D smART set pune accent pe calitatea proiectului de arhitectura, atat pe partea tehnica cat si pe partea vizuala raportata la investitia propusa de beneficiar.

Biroul de arhitectura 3D smART set are ca obiectiv de activitate proiectarea constructiilor civile si industriale (case mici, medii si mari, spatii birouri, spatii comerciale, ansamblu rezidential, hale, etc.)

Oferim servicii de proiectare cu o arie de acoperire nationala si internationala, de la obtinerea certificatului de urbanism si a avizelor, pana la obtinerea autorizatiei de construire, timp in care noi va realizam proiectul de arhitectura conform preferintelor si necesitatilor dumneavoastra, proiect ce se muleaza perfect cu tehnologia anului 2015, tehnologie ce ne permite sa ii aducem beneficiarului o imagine completa si clara in materie de design si functionalitate.

Tehnologia aparuta in ultimii ani ne permite sa simulam un proiect cat mai aproape de realitate si aici ne referim la studii de insorire in timp real, peisagistica, design interior si exterior prin poze si video-uri realistice.

Prin Arhitectura se incearca corelarea functionalitatii, rezistentei si esteticului. Prin armonizarea obiectului de arhitectura cu mediul natural tindem catre o arhitectura ecologica, moderna si pasiva, o ramura tot mai promovata si explorata in ultimii ani.