Rezistenta 3D smART set 1

 

 

Scopul general al proiectarii este acela de a asigura, cu o probabilitate acceptabila, ca structura proiectata sa se comporte satisfacator pe durata de viata programata. Proiectele se elaboreaza pe baza legilor, normativelor, codurilor si standardelor de proiectare in vigoare .

Dupa determinarea starii de solicitare si deformare a unei structuri sub efectul tuturor actiunilor care pot sa intervina in timpul executiei sau a exploatarii ei, urmeaza etapa de dimensionare si alcatuirea elementelor structurale.

3D smART set construieste case pe structura metalica usoara, oferind astfel solutii durabile si rezistente la un pret accesibil. Structurile metalice sunt fabricate din profile de tip C,U,Z din otel dublu zincat 275 g de 80-300mm cu grosimea intre 1,5 - 3,5 mm avand o rezistenta deosebita si o stabilitate ridicata. Aceasta structura rezista pana la un cutremur de 9,8 grade pe scara Richter. Costul caselor pe structura metalica este mai redus atat datorita rapiditatii montajului structurii metalice cat si a peretilor aferenti adica a intregului sistem constructiv.

Fundatiile pentru acest tip de case sunt fundatii continue perimetrale si sub peretii interiori de rezistenta din beton armat de tip bloc de beton simplu (C8/10) si cuzinet (C12/15) armat longitudinal cu 4 bare Φ12 Pc 52 si transversal cu etrieri Φ8/20 Ob 37. In functie de studiul geotehnic se alege o adancime de fundare fata de cota ±0.00, asigurându-se astfel încastrarea fundaţiei cel puţin 20cm în terenul bun de fundare şi asigurarea acesteia la fenomenul de îngheţ, adâncimea maximă de îngheţ fiind diferita pentru fiecare localitate conform normativelor in vigoare.

La montajul structurii metalice se respecta toate instructiunile de protectia muncii aflate in vigoare la data respectiva. Se respecta toate tolerantele dimensionale, de forma si pozitie prevazute pentru montaj in STAS 767/0-88 precum si cele inscrise pe plansele proiectului de executie. In ceea ce priveste protectia anticoroziva si protectia la foc a structurii metalice, acestea vor fi realizate in conformitate cu prescriptiile in vigoare si in concordanta cu cerintele impuse de catre arhitect si beneficiar cu privire la finisajele cladirii.

Construim structuri metalice care sunt rezistente la foc doarece profilele sunt placate pe ambele parti cu materiale care au aceasta proprietate. Pe langa aceasta mai contine un material izolant in interiorul peretelui care are un grad ridicat de rezistenta la incendii.

3D smART set proiecteaza nu doar case pe structura metalica ci si pe structura de rezistenta cu pereti din zidarie portanta de caramida confinata cu elemente din beton armat ( stalp, centuri, grinzi), cu acoperis de tip sarpanta, ceea ce inseamna ca putem satisface dorintele clientilor nostrii indiferent de tipul de structura ales.

Contact: 0773.751-610