Expertii nostri va stau la dispozitie atat pentru efectuarea lucrarilor topografice in teren, cat si pentru intocmirea documentatiei care face obiectul unei intabulari, a unui plan de situatie pentru obtinerea autorizatiei de construire, dezmembrare/alipire, trasari axe si cote sau diferite masuratori pentru lucrari infrastructurale precum (gaz, apa, canal, drumuri si poduri).

3D smART set va ajuta in obtinerea tuturor actelor necesare pentru cadastru si intabulare proprietati, apartamente sau case, pornind de la masuratori si intocmirea dosarelor cadastrale (acte, documentatii) pana la obtinerea intabularii acestora.

Toate aceste acte sunt necesare pentru efectuarea de tranzactii imobiliare: vanzari, cumparari, schimburi dar si in cazul unei mosteniri sau ipoteci.

Apeland la specialistii nostri, veti avea siguranta intocmirii si verificarii corecte si legale a actelor si dosarelor necesare. Documentatia finala de cadastru/intabulare va fi obtinuta rapid cu un efort minim din partea dumneavoastra.

Dispunem de echipamente topografice moderne si performante iar calitatea lucrarilor este garantata de experienta expertilor nostri.

Preturile difera în functie de specificul lucrarii (cadastru, localizarea si suprafata terenului). Pentru o evaluare corecta a lucrarii dumneavoastra va rugam sa ne contactati.